Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat duminică, 13 septembrie 2020, că social democraţii cer premierului demiterea ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie. Vasile Dîncu, a spus într-o conferinţă de presă la sediul PSD, că anul şcolar începe sub semnul incertitudinii şi al unei „execrabile” comunicări publice, iar autorităţile sunt doar reactive, neavând un plan strategic.

“Situaţia se schimbă de la o zi la alta, iar planurile autorităţilor la fel. În cele mai multe situaţii, părinţii au primit informaţii despre cum vor începe copiii lor anul şcolar cu doar 2-3-4 zile înainte de a merge la şcoală. Un volum foarte mare de informaţii, unele contradictorii, a plecat dinspre preşedinte, premier, ministru al Educaţiei, ministrul Sănătăţii, şeful Grupului de Comunicare Strategică, primari, inspectori şcolari, directori de unităţi de învăţământ, diriginţi, profesori către părinţi şi elevi”, a trasmis Vasile Dîncu.

The post VIDEO Vasile Dîncu: Cerem demiterea ministrului Educaţiei appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.