Prim vicepreşedintele PSD, deputatul Sorin Grindeanu, a declarat luni, 22 februarie 2021, că social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, după dezbaterea şi aprobarea bugetului.

“În Biroul Politic Naţional am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pentru ce a văzut o ţară întreagă, bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute, el nu face acum decât să blocheze un program de finanţare de 500 de milioane de euro. După dezbaterile pe buget vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

The post VIDEO Sorin Grindeanu: Vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, după dezbaterile pe buget appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.