Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat marți, 1 martie 2022, că refugiaţii din Ucraina se pot deplasa gratuit cu CFR Călători.

„S-au suplimentat toate garniturile de tren. Dinspre Suceava vin cinci garnituri de tren zilnic. Pe fiecare din aceste garnituri de tren s-au adăugat vagoane în plus, oamenii circulă gratuit în România – şi puteţi cere detalii de la CFR Călători – şi vor circula în continuare pe tot parcursul acestor evenimente, pe care cu toţii ni le dorim să fie cât mai scurte, iar pacea să revină în Ucraina. Pe relaţia Suceava – Bucureşti şi retur sunt 10 -12 vagoane pe zi, pe Sighet – Bucureşti avem unul-două vagoane pe zi care se adaugă şi, de asemenea, pe toate celelalte rute, de exemplu Iaşi, Suceava, Timişoara, circa două vagoane pe zi s-au adăugat la garniturile deja existente. Pe Chişinău, în acest moment, noi facem acest transport gratuit cu CFR. Transportul de refugiaţi, de oameni care vin din zona de conflict, în acest moment, este gratuit dat de către CFR Călători şi merge până la zona de graniţă”, a declarat Sorin Grindeanu la Parlament.

The post VIDEO Sorin Grindeanu: Transportul refugiaţilor din zona de conflict este gratuit cu CFR Călători până la graniţă appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!