Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat joi, 19 noiembrie 2020, că programul de guvernare propus de PNL nu oferă „niciun răspuns” la criza sanitară şi economică, educaţia rămâne „în beznă”, majorarea punctului de pensie este, „de fapt, o tăiere” şi nu precizează nicăieri că nu vor creşte taxele.

“Programul de guvernare prezentat astăzi de PNL arată clar românilor de ce Guvernul Orban nu vrea să facă public bugetul pentru anul viitor. Nu au absolut niciun răspuns la criza sanitară și nici la dezastrul economic. Nu au prevăzut nicio măsură pentru combaterea pandemiei. PNL vrea doar să continue haosul.  Reforma sistemului sanitar cu care se lăudau zilele trecute lipsește cu desăvârșire. Nu există niciun plan pentru testare extinsă și gratuită pentru toți românii. Nu există niciun plan pentru creșterea capacității ATI”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

The post VIDEO Sorin Grindeanu: Programul de guvernare PNL – niciun răspuns la criza sanitară şi economică appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.