Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 30 septembrie 2020, că Partidul Social Democrat a cerut renumărarea voturilor pentru a înlătura suspiciunile apărute atât în sectoarele Capitalei, cât şi pentru Primăria Generală.

„Noi am cerut renumărarea voturilor dintr-un motiv simplu: pentru a înlătura suspiciunile care au apărut atât pe sectoare, că vorbim de sectorul 1, de 2, de toate celelalte, cât și pentru Primăria Generală. Singura modalitate prin care putem înlătura aceste suspiciuni este cea cerută de noi, cea de renumărare. De altfel, s-a depus această cerere de către reprezentanții noștri. Cred că s-a depus astăzi, din ce-am înțeles, sau aseară târziu. Înțeleg că există o ședință a Biroului Electoral Municipal în perioada următoare. Apelul nostru către dânșii este de a lua o decizie prin care să se înlăture aceste suspiciuni. Eu nu spun că se schimbă sau nu rezultatul alegerilor, dar aceste suspiciuni care apar – și cu cât stăm mai mult, cu atât apar mai multe – trebuie înlăturate, e un semn de sănătate și un lucru benefic pentru actul democratic din România”, a spus Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

The post VIDEO Sorin Grindeanu: Noi am cerut renumărarea voturilor pentru a înlătura suspiciunile care au apărut atât pe sectoare, cât şi pentru Primăria Generală appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!