Deputatul PSD Sorin Grindeanu l-a acuzat luni, 15 februarie 2021, pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu de moartea bărbatului de 51 de ani care, în data de 20 ianuarie, a suferit o arsură gravă.

„Azi dimineaţă am aflat că un alt român, ars, a murit. Avea 51 de ani, fusese internat cu arsuri grave, după ce s-a electrocutat în ianuarie şi a fost transferat cu foarte mare întârziere în Belgia. În ţară a îndurat un adevărat calvar. Am văzut la televizor toate etapele înfiorătoare ale acestei suferinţe şi sunt convins că milioane de români au simţit aceeaşi revoltă ca şi mine”, a declarat Sorin Grindeanu în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii simple pe Sănătate depusă de PSD.

The post VIDEO Sorin Grindeanu: Domnule Vlad Voiculescu, sunteţi principalul vinovat în cazul pacientului mort la Bruxelles appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!