Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, liderul grupului PSD din Senat, a declarat marți, 22 februarie 2022, că pentru a opri creșterea inflației guvernul trebuie să vină cu măsuri care să ajute în această direcție.

„Știu că a fost discutată scăderea la jumătate a accizei la carburanți, o măsură care pe o perioadă determinată de timp poate să aibă efecte foarte bune pentru populație, atâta timp cât ea este discutată cu producătorii și cu cei care distribuie, astfel încât să fie bine înțeles că nu vor crește prețurile în această perioadă și că acea acciză se va duce direct către consumatorul final. Are efecte foarte bune și pentru a stăpâni puseul inflaționist. Nu putem lăsa doar Banca Națională să lupte cu politicile monetare care sunt la dispoziția Băncii pentru a stăvili creșterea inflației, trebuie și Guvernul să vină cu măsuri care să ajute în această direcție. Sigur, interesul Partidului Social Democrat este ca prețurile pe care le plătesc consumatorii finali să fie cât mai mici”, a afirmat Radu Oprea, la Palatul Parlamentului.

The post VIDEO Radu Oprea: Pentru a stăvili creșterea inflației, Guvernul să vină cu măsuri care să ajute în această direcție appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!