Senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD a declarat luni, 28 iunie 2021, că PSD își dorește ca votul la moțiunea de cenzură să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale parțiale. PSD a câștigat “17 primării din cele 35 și 3 orașe din 6, Bocșa, Târgu Bujor și Filiași. Se reconfirmă că PSD a câștigat mai multe primării decât toată coaliția aflată la guvernare”.

„Ne dorim ca votul la moțiunea de cenzură de mâine să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmplat ieri la alegerile locale. Am câștigat 17 primării din cele 35 și 3 orașe din 6, Bocșa, Târgu Bujor și Filiași. Se reconfirmă că PSD a câștigat mai multe primării decât toată coaliția aflată la guvernare. Mă întrebam dacă știe cineva câte primării a câștigat USR-Plus? Sau ei sunt doar ocupați cu competiția internă pentru viitorul Congres din toamnă? Această realitate care este reprezentată de votul direct al cetățenilor trebuie să se vadă mâine la votul pentru moțiunea de cenzură, pentru că este vorba despre interesele cetățenilor, care cred că localitățile lor trebuie să arate mai bine, chiar și cu bani pentru PNDL,” a afirmat Radu Oprea.

The post VIDEO Radu Oprea: Ne dorim ca votul la moțiunea de cenzură să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.