Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a participat în perioada 10-11 noiembrie 2023, la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni, desfășurat la Malaga, Regatul Spaniei. Marcel Ciolacu a anunţat vineri, 10 noiembrie 2023, că liderii social-democraţi din toată Europa au aprobat o rezoluţie în care este menţionat sprijinul pentru aderarea imediată a României la Spaţiul Schengen.

„Familia social-democraţilor europeni a fost cea mai fermă şi puternică susţinătoare a României la nivel european. Mi-aş fi dorit ca toate celelalte familii politice să sprijine la fel România, însă, din păcate, actualul Guvern din Olanda şi cel de dreapta din Austria au blocat aderarea ţării noastre la Spaţiul Schengen. Nu este prea târziu să îşi schimbe opinia şi voi face tot ce îmi va sta în putinţă pentru a-i convinge de dreptul României de a fi în zona de liberă circulaţie”, a scris preşedintele PSD pe pagina sa de Facebook.

The post VIDEO Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a participat la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!