Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat luni, 28 februarie 2022, că trebuie să existe un blocaj total, pe teritoriul României. Marcel Ciolacu a menţionat că se va întâlni cu miniştrii social-democraţi pentru a discuta cum poate ajuta Guvernul Ucraina.

„Am vorbit cu domnul preşedinte Florin Cîţu şi am convocat împreună un plen comun pentru o declaraţie a Parlamentului României în ceea ce priveşte evenimentele din Ucraina. În această declaraţie vom veni şi cu elemente din sancţiunile decise la nivelul UE şi vrem să fim foarte bine înţeleşi că ceea ce se întâmplă în Ucraina în anul 2022 depăşeşte limitele de acceptare, un stat suveran este atacat şi, în acest moment, toată lumea ne uităm fără să intervenim mai ferm” a afirmat Marcel Ciolacu la sediul PSD.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Trebuie să existe un blocaj total pe teritoriul Românei al oricăror firme ruseşti appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!