Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat marţi, 6 decembrie 2022, că în cei 32 de ani care au trecut de la Revoluţie s-ar fi putut face mai mult pentru capitalul autohton.

„Suntem la 32 de ani de la Revoluţie. Suntem una dintre ţările, 50 de ani de comunism, care ne-am aruncat cu capul înainte şi am construit acest capitalism, câteodată mai sălbatic, câteodată impus în anumite zone. Nu suntem singurul stat care a trecut prin acest parcurs. (…) Sunt 32 de ani în care s-ar fi putut face mai mult, mai ales în ceea ce priveşte capitalul autohton. Sunt state care au avut acelaşi parcurs ca şi România care au făcut mai mult pentru capitalul lor autohton decât am reuşit noi să facem în aceşti 32 de ani”, a declarat Marcel Ciolacu, la „Forumul Capitalului Românesc”.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Sunt 32 de ani în care s-ar fi putut face mai mult, mai ales în ceea ce priveşte capitalul autohton appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!