Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 29 octombrie 2021, că Partidul Social Democrat rămâne consecvent și consideră că soluția unui guvern minoritar este o greșeală foarte mare.

„Nu știu ce au hotărât liberalii și nici nu mă interesează în mod deosebit. În schimb, Partidul Social Democrat rămâne consecvent și consideră că soluția unui guvern minoritar este o greșeală foarte mare și noi nu putem susține așa ceva. Când ai de-a face cu patru crize – economică, sanitară, socială, politică –, nu poți trece prin aceste crize cu un guvern minoritar. Îți trebuie un guvern stabil, cu majoritate, în Parlamentul României”, a afirmat Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat: „când nu se mai poate rezolva o criză, se merge la anticipate. Te întorci la popor și se dă votul. Nu e nicio problemă!”, referitor la declanșarea alegerilor anticipate în România.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Soluţia unui guvern minoritar este o greşeală foarte mare, nu putem susţine aşa ceva appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!