Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD Paul Stănescu împreună cu mai mulți parlamentari PSD s-au vaccinat miercuri, 20 octombrie 2021, cu doza a treia a vaccinului anti-COVID-19, la Centrul de vaccinare de la Romexpo.

„Astăzi, am făcut doza 3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și mai mulți colegi din Parlament. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple și la îndemână căi pentru a depăși această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa și a familiei sale. Și să acționeze pentru binele tuturor!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post VIDEO Marcel Ciolacu și Paul Stănescu împreună cu mai mulți parlamentari PSD s-au vaccinat cu doza a treia a vaccinului anti-COVID appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!
AllEscort