Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, au participat sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la conferința județeană de alegeri a PSD Vrancea. Prefectul județului Vrancea Nicușor Halici a fost reales în funcția de președinte al PSD Vrancea.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, la Focşani, că nu are probleme cu colegii de coaliţie, dar aceştia trebuie să dea explicaţii cu privire la unele decizii din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), precum achiziţiile de vaccinuri anti-COVID sau liberalizarea pieţei energiei.

„Eu cred că avem datoria de a fi foarte echilibraţi, de a ne continua munca alături de români, de a da explicaţii, nu de a evita să dăm explicaţii. Să spunem foarte clar de ce luăm anumite decizii. Câteodată se spune că eu am anumite probleme cu anumiţi colegi de coaliţie. Nu am nicio problemă cu nimeni. Ei trebuie să dea nişte explicaţii. Trebuie să spună de ce au trecut în PNRR că închid termocentrale, când nu le-a cerut nimeni. Trebuie să dea explicaţii de ce au liberalizat preţul (la energie – n.r.), fără să pună nimic în loc. Nu trebuie să dea Sandu Rafila explicaţii de ce trebuie să plătim un miliard de euro pentru vaccinuri care depăşeau de zece ori populaţia României. De ce nu au prins irigaţii în PNRR şi acum încercăm, cu domnul ministru Daea, să prindem acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferinţa de alegeri a PSD Vrancea.

The post VIDEO Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au participat la conferința județeană de alegeri a PSD Vrancea appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!