Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat joi, 28 aprilie 2022, că România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică, şi de aceea s-au făcut aceste deplasări, pentru a oferi mai mult ajutor Ucrainei.

„A fost această discuţie, cum este normal să o avem, în primul rând să existe şi un cadru legislativ şi să vedem şi evoluţia din Ucraina. Sunt ferm convins că România este pregătită, dacă vom intra într-o astfel de etapă şi vom lua o astfel de decizie. România este pregătită, de aceea s-au făcut aceste deplasări, să oferim mai mult ajutor, să punem la punct anumite aspecte care nu se puteau decât prin întâlniri face to face şi, dacă va fi nevoia, România va lua o astfel de decizie. România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică. Părarea mea este că România este pregătită în acest moment”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: România este pregătită să ofere mai mult ajutor Ucrainei appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.