Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a participat marți, 14 iunie 2022, alături de Oleksandr Kornienko, prim-preşedintele adjunct al Radei Supreme a Ucrainei, la expoziţia de fotografie cu tema „Cronicile unei invazii ruse în Ucraina 2022: începutul”.

„Aici un artist reprezintă realitatea de acum, din Ucraina. Îl asigurăm pe domnul vicepreşedinte că România, ca şi până acum, va fi printre cei mai mari susţinători ai Ucrainei şi am văzut nu numai implicarea autorităţilor, dar implicarea directă a românilor pentru refugiaţii Ucrainei şi faptul că cu toţii suntem alături de acest război total injust, incorect, neprovocat. Şi este evident că, în acest moment, Vladimir Putin se face responsabil de a fi criminal de război”, a afirmat Marcel Ciolacu la Parlament.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: România este alături de Ucraina, care trebuie să câştige acest război appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.