PSD nu merge marţi la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

„PSD nu va participa la circul ieftin condus de preşedintele Iohannis. Am luat decizia ca astăzi PSD să nu se prezinte la consultările de la Cotroceni. Gaşca pierzătorilor are o majoritate de conjunctură, acest nou CDR care nu are legitimitate în cea ce priveşte voturile românilor şi opţiunea românilor pentru propunerea de prim ministru. Aşa cum am mai spus, PSD va intra total în opoziţie, vom face o opoziţie dură, cum merită românii să fie reprezentaţi de către PSD şi vedem că actualul CDR nu are nicio soluţie nici pentru criza sanitară, nici pentru criza economică. În continuare aşteptăm programul de guvernare al noului CDR şi, nu în ultimul rând, aşteptăm bugetul de stat, care cu siguranţă va fi un buget al austerităţii”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: PSD nu merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.