Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a anunțat luni, 4 aprilie 2022, că liderii coaliției de guvernare vor discuta noi măsuri în contextul crizei prețurilor la energie.

„O să avem o întâlnire cu premierul în cursul zilei de mâine pentru a stabili măsurile, considerăm cu toții că prioritatea numărul 1 sunt măsurile pentru români. Sunt unele deja convenite cu primul ministru, am găsit anumite sume din banii europeni pentru a realoca sumele către vouchere pentru alimentele de bază și avem și o valoare aproximativ 700 milioane de euro. Trebuie mărită valoare annominală a tichetelor de masă, așteptăm până mâine calculele de la dl Câciu, vom găsi calea cea mai bună. Problemele au plecat de la liberalizarea haotică în energie, trebuie să și-o asume cei care au făcut-o. Intrăm pe efectele scumpirilor la energie, ca să le diminuăm. Poate deducerea accizei la transportatori, sunt mai multe propuneri”, a declarat președintele PSD după reuniunea BPN, la sediul PSD.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Prioritatea numărul 1 o reprezintă măsurile pentru români appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!