Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a declarat marţi, 16 august 2022, că va avea loc o întâlnire a liderilor coaliţiei de guvernare în care se va discuta în primul rând despre preţurile la energie.

„Din punctul meu de vedere, nu e nicio tensiune în interiorul coaliţiei. Cred că prioritatea unu la toată lumea în acest moment este să găsim soluţiile cele mai bune pentru preţurile la energie. Sunt două componente clare, este această perioadă când energia este deja vândută şi să vedem abordarea pentru anul viitor, când încă 75% din energie nu este vândută. Mai mult ca sigur că astăzi vom avea o întâlnire”, a spus Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Prioritatea în acest moment este să găsim soluţiile cele mai bune pentru preţurile la energie appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!