Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat luni, 21 februarie 2022 că aproape toate propunerile Partidului Social Democrat se vor regăsi în viitorul act normativ pe care o să-l propună Guvernul României.

„Am văzut prezentarea făcută succint de domnul prim-ministru Nicolae Ciucă și mă bucur că aproape toate propunerile Partidului Social Democrat făcute încă din luna ianuarie și prezentate și de purtătorul de cuvânt, de către domnul Oprea, la sediul partidului, prezentate și de noi în ședința de coaliție atunci când s-a decis să se vină cu ordonanța de urgență pe lunile februarie și martie se vor regăsi în viitorul act normativ pe care o să-l propună Guvernul României”, a afirmat Marcel Ciolacu.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Mă bucur că aproape toate propunerile Partidului Social Democrat se vor regăsi în viitorul act normativ appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!