Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră că PNL a fost sancţionat de bucureşteni pentru haosul din pandemie.

„Le mulţumesc milioanelor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie, pentru umilinţa la care au supus pensionarii, copiii, profesorii, mediul de afaceri şi, nu în ultimul rând, medicii. Vreau să o felicit pe doamna Gabriela Firea pentru campania electorală, pentru determinarea ei şi în primul rând pentru faptul că a ales cea mai grea cale, aceea de a se lupta cu toată lumea, să facă o campanie electorală şi o luptă politică doar pentru bucureşteni şi, din câte ştiu eu, cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor”, a spus Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Le mulţumesc milioanelor de români care au votat cu PSD appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.