Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit marți, 9 martie 2021, cu producătorii români de echipamente de protecție și din industria de confecții. Marcel Ciolacu consideră că industria uşoară trebuie să fie desemnată „industrie de suport strategic”.

„Industria uşoară trebuie să fie desemnată industrie de suport strategic. Adică, Guvernul să achiziţioneze cu prioritate de la producătorii români echipamente militare, echipamente pentru medici şi pentru forţele de ordine. Stocurile din rezerva statului şi pentru situaţii de urgenţă să fie asigurate frecvent de la firmele româneşti. Şi nu în ultimul rând, trebuie să venim la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă cu o componentă clară destinată salvării industriei confecţiilor din România”, a precizat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă susținută după întâlnire.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Industria uşoară trebuie să fie desemnată industrie de suport strategic appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!