Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat duminică, 5 septembrie 2021, că PSD va vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR dacă aceasta va ajunge la vot, în plen.

„Dacă moțiunea alianței USR AUR va ajunge la vot, în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern și Ghinea, să nenorocească PNRR-ul, ci vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Prin urmare, alianța USR AUR trebuie să susțină acest demers. Dacă moțiunea alianței USR AUR nu ajunge la vot în plen suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR, să convenim un text al moțiunii, să semneze moțiunea pentru a avea cele 234 de voturi și în 10 minute o depunem. Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă după reuniunea Biroului Permanent Național, la sediul PSD.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Dacă moțiunea alianței USR AUR va ajunge la vot, în plen, atunci PSD o va vota appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.