Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, președintele PSD, consideră că este necesară o discuţie în coaliţie pe tema cotei unice şi a impozitării progresive şi totodată discuţii cu partenerii sociali şi cu reprezentanţii oamenilor de afaceri.

„Noi avem opinia că e nevoie ca România în viitor, nu mâine, nu în următoarele luni, să se încadreze totuşi să facem un pas către ţările dezvoltate. O astfel de discuţie este pentru viitor şi trebuie o discuţie cu toţi partenerii sociali, cu toţi membrii de afaceri, nu e o decizie pe care o iei peste noapte. Haideţi să vedem cu ce propuneri ieşim din coaliţie. (…) Ce cale ne dorim pentru România? O cale dezvoltată, ca şi toate ţările dezvoltate din UE şi nu numai sau dorim o ţară ca afară, dar cu sistem fiscal ca-n Rusia?”, a declarat Marcel Ciolacu la Parlament.

The post VIDEO Marcel Ciolacu: Anul acesta, categoric, nu vor fi taxe noi şi nu se vor mări taxele appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!