Senatorul PSD, Lucian Romașcanu, liderul grupului PSD din Senatul României, a declarat marți, 02 martie 2021, că bugetul de stat pe anul 2021 este antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim şi antinaţional.

„Antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim şi antinaţional. Ilegitim pentru că aveţi doar un vot peste jumătatea parlamentarilor. Nu reprezintă sub nicio formă voinţa celor care ne-au trimis pe noi în Parlament, iar lucrul cel mai grav, menţionat chiar şi de un deputat din arcul puterii, este că pentru prima oară în 30 de ani acest buget trece fără niciun amendament, nici măcar amendamentele dumneavoastră nu le-aţi votat”, a spus Lucian Romaşcanu, în plenul reunit, după votul Legii bugetului de stat pe 2021.

The post VIDEO Lucian Romașcanu: Bugetul pe 2021 – antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim şi antinaţional appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!