Senatorul Lucian Romașcanu, liderul Grupului PSD din Senat, a dat citire marți, 16 martie 2021, moțiunii simple cu tema „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”.

„Dacă o putere străină ostilă și-ar fi propus să destabilizeze economia națională și producția românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să-l pună pe Claudiu Năsui ministru la Economie. Nici un fel de forțe oculte externe și nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naționale n-ar fi reușit, în ani de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei în doar 70 de zile!”, se arată în textul moțiunii simple împotriva ministrului Economiei.

The post VIDEO Lucian Romașcanu a dat citire moțiunii simple cu tema „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.