Senatoarea PSD Laura Georgescu a declarat luni, 17 mai 2021, că propunerea ministrului Educației de a lua ca referință ziua imediat următoare după trecerea în jos sau în sus a pragului de 1 la mie pentru redeschiderea sau închiderea școlilor aduce și mai multă impredictibilitate în sistemul de învățământ.

„Propunerea ministrului Educației de a lua ca referință ziua imediat următoare după trecerea în jos sau în sus a pragului de 1 la mie, pentru redeschiderea sau închiderea școlilor aduce și mai multă impredictibilitate în sistemul de învățământ. PSD cere Guvernului să termine imediat cu bataia de joc la adresa elevilor, părițtilor și profesorilor! În loc să rezolve problemele, Guvernul le complică și mai mult! Este un haos generalizat. O lipsă totală de logică, de rațiune, de fundamentare pentru aceste decizii absurde!”, a afirmat Laura Georgescu, la Senat.

The post VIDEO Laura Georgescu: PSD cere Guvernului să termine imediat cu bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!