Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat duminică, 29 noiembrie 2020, că nu va fi niciodată de acord cu intrarea „cu mascaţii” în biserici.

„Vreau să vorbesc despre interzicerea pelerinajelor. Cu adevărat trebuie să avem grijă în această perioadă de sănătatea noastră, cu adevărat nu mai putem să spunem că nu se întâmplă nimic şi să mergem cu miile în pelerinaje, cum a fost ieri la Prislop, pentru sfântul părinte Arsenie Boca, dar asta nu înseamnă că trebuie să interzicem credinţa, nu înseamnă că voi fi vreodată de acord să intrăm cu mascaţii în biserici, cum s-a întâmplat la Constanţa. Asta arată că Guvernul este neputincios, că autoritatea statului este haotică. Normal era ca autoritatea locală împreună cu Biserica să organizeze circuite, să le explice enoriaşilor să păstreze distanţa, să folosească masca de protecţie şi astfel puteau să meargă la slujbă”, a afirmat Gabriela Firea într-o conferinţă de presă, la sediul central al PSD.

The post VIDEO Gabriela Firea: Guvernul este neputincios, autoritatea statului este haotică appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.