Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat că a votat cu gândul la o majoritate parlamentară care să aducă o formulă guvernamentală ”cu oameni competenţi” pentru o gestionare mai performantă a crizei sanitare.

„Am votat cu gândul la o majoritate parlamentară care să poată aduce românilor o formulă guvernamentală cu specialişti, cu oameni competenţi, care să gestioneze mult mai performant criza sanitară. Am votat, de asemenea, pentru o majoritate parlamentară care să pună bazele unei formule guvernamentale care să nu mai arunce povara pandemiei către cetăţeni, să redeschidă şcolile, să nu mai închidă bisericile, să nu mai închidă pieţele, să redeschidă industria Horeca, să redeschidă teatrele, respectând măsurile igienico sanitare. Am votat cu gândul că noul Parlament va respecta şi va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi, de asemenea, alocaţiile pentru copii”, a spus Gabriela Firea, la ieşirea de la urne.

The post VIDEO Gabriela Firea: Am votat cu gândul la o formulă guvernamentală care să gestioneze mai performant criza sanitară appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!