Senatorul PSD Florian Bodog a declarant marți, 26 octombrie 2021, că “suntem într-o criză de sănătate publică, o criză medicală, nu ne permitem să pierdem niciun medic, nicio asistentă medicală de la patul bolnavului”, motivând neparticiparea parlamentarilor PSD la şedinţa Comisiei de sănătate de la Senat în care s-a dezbătut proiectul de lege prin care angajaţii din domeniul medical care nu sunt vaccinaţi pot fi suspendaţi pe o perioadă de 30 de zile.

„Soluţia PSD a fost ca testele să fie decontate de stat. Suntem într-o criză de sănătate publică, o criză medicală, nu ne permitem să pierdem niciun medic, nicio asistentă medicală de la patul bolnavului”, a afirmat Florian Bodog.  

The post VIDEO Florian Bodog: Suntem într-o criză de sănătate publică, nu ne permitem să pierdem niciun medic appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!