Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit marţi, 01 septembrie 2020, la sediul PSD. Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat că Consiliul Politic Naţional al PSD a decis să nu se mai dezbată moţiunea de cenzură în Parlament înainte de o decizie a Curţii Constituţionale.

„Legat de moţiunea de cenzură, decizia Consiliului Politic Naţional a fost aceea de a nu mai dezbate această moţiune înainte de o decizie a Curţii Constituţionale pentru că, ştiţi foarte bine, a fost depusă în sesiune extraordinară şi trecerea ei, dezbaterea ei în sesiune ordinară ar putea să aibă elemente de neconstituţionalitate. Prin urmare, nu se mai dezbate în perioada următoare până la o decizie a Curţii Constituţionale moţiunea de cenzură”, a afirmat Alfred Simonis, într-o conferinţă de presă.

The post VIDEO Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit la sediul PSD appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!