Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit marți, 15 septembrie 2020, la sediul PSD. Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că PSD va candida singur la alegerile parlamentare din acest an.

„Am discutat cu colegii mei în ceea ce priveşte alianţele politice şi am luat hotărârea, fiind ultima zi în care pot fi înscrise la Biroul Electoral Central acorduri de alianţe politice, ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare. Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale. După cum ştiţi, din Consiliul Politic Naţional fac parte, pe lângă preşedinţii de organizaţii, şi primarii de mari municipii şi preşedinţii de consilii judeţene, ei aflându-se în bătălii locale cu celelalte formaţiuni politice în judeţele pe care le reprezintă, şi cred că acest lucru a înclinat foarte mult, fiind adversari politici atât cu Pro România, cât şi cu ALDE, cât şi cu PPUSL”, a spus Marcel Ciolacu la finalul şedinţei.

The post VIDEO Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit la sediul PSD appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.