Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 22 noiembrie 2021, la sediul central al PSD. Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea a declarat că „pachetul social este cel mai important lucru pentru Partidul Social Democrat” care cuprinde măsuri legate de creșterea pensiilor, de creșterea alocațiilor, de creșterea salariului minim.

„Astăzi, împreună cu colegii din Partidul Social Democrat, am analizat stadiul programului de guvernare, care este gata, și s-a votat structura propusă pentru un nou guvern. Pachetul social este cel mai important lucru pentru Partidul Social Democrat. Îl cunoașteți: cuprinde toate acele măsuri legate de creșterea pensiilor, de creșterea alocațiilor, de creșterea salariului minim. Este atât de important, mult mai important chiar și decât funcția de premier”, a afirmat Radu Oprea.

The post VIDEO Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit la sediul central al PSD appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!