Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 30 august 2021, la Neptun, județul Constanța. Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după ce se vor aduna 234 de semnături.

“Am decis cu unanimitate de voturi astăzi, în cadrul Consiliului Politic Național, că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. Ca să fiu foarte clar înțeles, în acest moment partea de opoziție a Parlamentului are 204 voturi. Un Guvern nu poate să cadă decât printr-o moțiune de cenzură în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă și să ceară demisia acestui Guvern. Nu există altă cale a unui stat membru în Uniunea Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă susținută după reuniunea Consiliului Politic Național al PSD.

The post VIDEO Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit la Neptun appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.