Deputatul Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, a solicitat luni, 2 februarie 2021, un moment de reculegere un moment de reculegere în memoria victimelor incediului de la Institutul „Matei Balş”.

„Solicit să ţinem un moment de reculegere în memoria victimelor incediului de la „Matei Balş”. Oricât aţi vrea să acoperiţi această tragedie, noi nu vrem să facem aceasta. Este un moment important şi ar trebui să găsim un răgaz să ne ascultăm. Este al patrulea spital care arde în mandatul domnului Voiculescu. Nu spun că domnul Voiculescu este vinovat. Îi cerem demisia pentru modul sfidător în care s-a comportat cu România, cu victimele, cu pacienţii. Domnul Voiculescu trebuie să plece”, a declarat Alfred Simonis în plenul Parlamentului.

The post VIDEO Alfred Simonis: Îi cerem demisia lui Vlad Voiculescu pentru modul sfidător în care s-a comportat cu România, cu victimele, cu pacienţii appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.