Deputatul Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, a declarat luni, 29 martie 2021, la dezbaterea moţiunii simple pe agricultură, că nu a explicat nimeni din Guvern de ce Poliţia hărţuieşte ţăranii români.

„Domnule ministru Oros, nu aş fi intervenit dacă nu mi-ar fi atras atenţia laudele pe care vi le-aţi adus singur, dar pe care vi le-au adus şi colegii de la PNL, USR, care ne spuneau cât de multe lucruri aţi făcut, dar nu ne-a explicat nimeni de ce Poliţia hărţuieşte ţăranii români, oamenii de la sate, Poliţia în curţi fugăreşte porcii şi încearcă să îi confişte sau cu executorii judecătoreşti încearcă să le ia tractoarele fermierilor”, a spus Alfred Simonis în plenul Camerei Deputaţilor.

The post VIDEO Alfred Simonis către Adrian Oros: Nu ne-a explicat nimeni de ce Poliţia hărţuieşte ţăranii români appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.