Deputatul PSD, Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, a declarat miercuri, 17 februarie 2021, că amendamentele posibil neconstituţionale din proiectul legii de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor au fost depuse de USR şi PNL și că iniţiativa PSD este cea care va fi supusă votului cu raport de aprobare.

„Amendamentele astea, care ar putea fi neconstituţionale, au fost depuse de USR plus PNL. Nu se regăsesc în proiectul iniţial al PSD. (…) Mă bucur să anunţ plenul Parlamentului că iniţiativa PSD este cea care va fi supusă votului cu raport de aprobare. Probabil că, dacă cei din coaliţie nu ar fi depus una USR şi una PNL, situaţia era alta!”, a spus Alfred Simonis, în plenul reunit al Parlamentului.

The post VIDEO Alfred Simonis: Amendamentele posibil neconstituţionale au fost depuse de USR şi PNL appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!