Organizația Partidului Social Democrat Sector 1 susține ferm necesitatea sprijinirii persoanelor care resimt cel mai mult creșterile de prețuri la alimente sau medicamente dar se opune alocării de fonduri pentru cei care au deja venituri foarte mari.

Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice și o metodă de a acoperi lipsa investițiilor din sector – cartierul Aviației nu poate fi încălzit cu tichete de 1000 lei, spatiile verzi sunt degradate, gunoiul a ajuns o problemă de notorietate națională.

Partidul Social Democrat va susține în Consiliul Local ca fondurile să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie, în mod echitabil și solidar.

Petre Florin Manole

Președinte PSD Sector 1

The post PSD va propune primarului Sectorului 1 ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!