Partidul Național Liberal a fost disperat să nu piardă puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii românești, cumpărând – până în ultima clipă – parlamentari la bucată.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută astăzi din cauza lipsei cvorumului de ședință. Le-a fost atât de frică să nu piardă puterea încât nici măcar pe cei cumpărați pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală!

Astăzi, toți românii s-au putut convinge singuri cine susține corupția, traseismul și incompetența Guvernului Orban și cine se opune. Contrar celor susținute în declarațiile publice, USR și PMP au demonstrat astăzi că sunt la guvernare alături de PNL și responsabili pentru toate deciziile acestui guvern.

Parlamentarii PSD au fost prezenți în sală, mai puțin 5 dintre ei care, în loc să-și facă datoria față de români, au ales trădarea. În prima ședință a Consiliului Politic Național aceștia vor fi excluși. Reconstrucția PSD nu se poate face cu trădători și oportuniști!

Biroul de presă al PSD

The post PNL-USR-PMP – Coaliția nocivă împotriva românilor appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.