Referitor la stabilirea rezultatelor electorale de la Primăria Sectorului 1, Partidul Social Democrat solicită Dreptei Unite să înceteze imediat presiunile asupra autorităților competente să se pronunțe în acest caz.

Solicitarea candidatului PSD la Primăria Sectorului 1 de renumărare a voturilor este un act de transparență democratică prin care se solicită Biroului Electoral de Circumscripție să se asigure că rezultatul final reprezintă în mod corect voința cetățenilor.

Solicitarea candidatului PSD de renumărare a voturilor de la Sectorul 1 este cel puțin la fel de legitimă cum sunt solicitările Dreptei Unite de renumărare a voturilor din alte sectoare sau alte circumscripții electorale din țară.

The post Partidul Social Democrat solicită Dreptei Unite să înceteze imediat presiunile asupra autorităților privind numărarea voturilor de la Sectorul 1 appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!