Partidul Social Democrat consideră că şcoala online este „un dezastru”, cu sute de mii de copii fără acces la internet şi fără tablete.

„Ministrul Educaţiei recunoaşte eşecul catastrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învăţământului! Cu sute de mii de copii fără acces la internet şi fără tablete, şcoala online este un dezastru”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD.

„Din păcate, factura incompetenţei actualului Cabinet va fi plătită de copiii noştri – iar asta înseamnă: medii neîncheiate pe primul semestru, multă materie pierdută, imposibil de recuperat, incertitudine şi stres cu privire la examenele din acest an. Pentru şcoala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul”, se mai arată în mesaj.

The post Partidul Social Democrat: Cu sute de mii de copii fără acces la internet şi fără tablete, şcoala online este un dezastru appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!