Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat vineri, 11 septembrie 2020, solidaritatea faţă de poporul american în ziua în care este cinstită memoria celor care şi-au pierdut viaţa în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

„Vreau să îmi exprim solidaritatea față de poporul american în această zi în care cinstim memoria celor care și-au pierdut viața în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Comemorarea victimelor acestei tragedii este omagiul lumii civilizate față de valorile care stau la baza societăților democratice: libertate, solidaritate, umanitate. România va rămâne alături de Statele Unite ale Americii în efortul comun de protejare a acestor valori fundamentale și de combatere a terorismului”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

The post Mesajul preşedintelui PSD Marcel Ciolacu la 19 ani de la atentatele din SUA appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!