Marcel Ciolacu, președintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, s-au întâlnit vineri, 25 iunie 2021, cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie, în marja Conferinței PES “With Courage. For Europe” organizată la Berlin.

„PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuția avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”! Este doar un alt eșec al actualei guvernări! Iar, după dezastrul din educație și din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puțini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenților din guvernul condus de Cîțu este doar un motiv în plus pentru care MARȚI acest guvern trebuie să plece acasă!” a scris pe Facebook președintele PSD după întâlnire.

The post Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Victor Negrescu s-au întâlnit cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!