Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră că alegerile de la PNL Timiş sunt un „simulacru”, „imaginea perfectă” a acestui partid.

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne. Grav este că aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie! În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2; Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară! (…) Sunteţi decuplaţi de realitate! Românii deja ştiu!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.