Președintele PSD Marcel Ciolacu și senatorul PSD Angel Tîlvăr s-au întâlnit miercuri, 5 mai 2021, la sediul PSD, cu Istvan Jakab, șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

„Toți politicienii trebuie să înțeleagă că atunci când este vorba despre interesele României trebuie să fie cu toții în aceeași echipă. Echipa națională! Aroganța și superioritatea trebuie înlocuite cu dialog, dezbatere și cooperare pentru ca PNRR să fie un succes. Mă bucur că am avut astăzi o discuție constructivă cu șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România, domnul Istvan Jakab, despre viziunea pro-europeană a Partidului Social Democrat pentru dezvoltarea României” a scris după întrevedere Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu și Angel Tîlvăr s-au întâlnit cu Istvan Jakab, șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.