Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat marți, 25 mai 2021, că partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament.

„Cîţu şi Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, aşa cum este normal. Polonia, Spania, Italia şi Franţa au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară. De ce vor Cîţu şi Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani? Românii trebuie să afle adevărul legat de îngheţarea pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor, de creşterea taxelor şi impozitelor pentru firme, precum şi faptul că agricultura românească va primi…zero lei pentru irigaţii!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: Românii trebuie să afle adevărul legat de îngheţarea pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.