Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților s-a întâlnit joi, 17 martie 2022, la Palatul Victoria cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez. Marcel Ciolacu a declarat că România are un prieten în premierul spaniol Pedro Sanchez, un lider care a promovat în mod activ necesitatea unui plan de redresare.

„România are un prieten autentic în premierul social-democrat al Spaniei! Am discutat astăzi cu domnul Pedro Sanchez, unul dintre promotorii activi la nivel european ai mecanismului de redresare și reziliență, despre răspunsurile comune pe care trebuie să le oferim la efectele conflictului din Ucraina și criza din domeniul energiei. Guvernul social democrat din Spania a venit, de altfel, rapid cu soluții la criza energiei și, împreună cu PSD și celelalte partide din familia noastră politică, solicită crearea unor noi instrumente europene și flexibilizarea celor existente pentru a oferi un răspuns adecvat la actualele provocări”, a scris președintele PSD pe pagina de Facebook.

The post Marcel Ciolacu: România are un prieten autentic în premierul social-democrat al Spaniei! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!