Peşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, 12 mai 2021, că PSD va contesta la Curtea Constituţională numirile interimare de la Societatea Română de Televiziune şi de la Societatea Română de Radiodifuziune.

„S-au făcut nişte numiri interimare la radioul public şi la televiziunea publică, o forţare a regulamentului şedinţelor comune. Sunt patru state europene într-o anchetă a Comisiei Europene pentru schimbările abuzive de la televiziunile publice din ţările respective. Categoric, PSD va contesta la CCR aceste numiri interimare de la radio şi de la TVR. Eu mă refer la proceduri, nu la persoane. Nu vreau să atac pe nimeni personal. Vom ataca şi la CCR, vom scrie şi la Comisia Europeană şi cred că nu vor mai fi patru state investigate, o să fie cinci state investigate, inclusiv România. Nu poţi să pici un raport, rămâne instituia fără director şi să spui că într-o oră ţinem comisie şi haideţi să facem propuneri. Cine a auzit aşa ceva? A fost ceva anticipat, deja aranjat, de aceea PSD nici nu a avut propuneri”, a afirmat Marcel Ciolacu, la DC News.

The post Marcel Ciolacu: PSD va contesta la CCR numirile interimare de la SRTV şi SRR appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.