Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că Guvernul a încălcat mai multe promisiuni legate de creșterea alocațiilor și taxarea salariului minim.

„Înaintea alegerilor ați promis că le dublați alocațiile – nu în toamna acestui an, cum propusese PSD și votase Parlamentul- ci în tranșe semestriale de câte 20%, până în 2022. Azi, ați arătat țării că și dublarea alocațiilor a fost o farsă sinistră! În Guvernul Țepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile, așa cum USR-PLUS i-a mințit pe părinții lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile așa cum USR-PLUS i-a mințit pe părinții lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.