Președintele PSD Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, consideră că, prin vizitele sale în România, Regele Charles al III-lea reafirmă o prietenie inestimabilă care onorează şi inspiră.

„O prietenie inestimabilă care ne onorează şi ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! În cadrul discuţiei private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri. Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: O prietenie care ne onorează și ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!